Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Bij Ilham aan tafel
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Bij Ilham aan tafel

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 1 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Eten begint met je ogen, en dat weet Ilham Cherradi Oba maar al te goed. Sinds jaar en dag verleidt zij haar gasten al direct bij binnenkomst, nog zonder dat er iets eetbaars op tafel staat. De meest prachtige serviezen en smaakvolle accessoires sieren haar tafels, of dat nu bij haar thuis of in haar
winkel is. Maar dat is alleen de voorpret nog maar, want zodra de gasten zitten komen de meest heerlijke gerechten op tafel, klassiek en modern, maar altijd met een Maroc-touch.
In Bij Ilham aan tafel leer je hoe je zelf mooie tafels kunt dekken en deelt Ilham haar lievelingsgerechten voor allerlei gelegenheden, zoals de iftar, eid, het ontbijt, het koffiemoment, het vieruurtje en de barbecue, afgewisseld met tafels vol tagines, salades en traditionele gerechten die bij bruiloften en andere feesten worden gegeten. Je bezoek zal nog nooit zo onder de indruk zijn geweest.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Eerste editie
22 november 2022
Laatste editie
22 november 2022
ISBN
9789038811888


Boekinformatie wijzigen



Reacties op: Bij Ilham aan tafel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken