Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
BISH BASH BOSH!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Bish bash Bosh!

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

BOSH! staat voor een nieuwe manier van koken. Na hun eerste succesvolle vegan kookboek BOSH! zijn Henry Firth en Ian Theasby nu terug met een nieuw boek, gevuld met heerlijke recepten en simpele stap voor stap instructies. BISH BASH BOSH! geeft recepten voor elke gelegenheid, die niet alleen makkelijk en lekker zijn, maar ook helemaal plantaardig. De mannen van BOSH! hebben het hun missie gemaakt om te zorgen dat iedereen heerlijk eten zonder vlees of zuivel kan bereiden. BISH BASH BOSH! geeft je dan ook nieuwe familiefavorieten, snelle doordeweekse maaltijden en comfort food. Daarnaast zijn de recepten zo opgezet dat ze voor iedereen makkelijk te volgen zijn. Of je nu volledig vegan eet of gewoon wat vaker wil eten zonder dierlijke producten, dit is het perfecte boek voor jou!

+


Genre
Culinair
Vegetarische kookboeken
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Fontaine uitgevers
Eerste editie
03 februari 2020
Laatste editie
03 februari 2020
ISBN
9789059569973


Boekinformatie wijzigenReacties op: Bish bash Bosh!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken