Advertentie

Blut. Hoe niks de weg werd naar alles.

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

“Een GEWELDIG boek! De eerlijkheid spat van de pagina’s!”
Annemarie van Gaal [auteur | ondernemer | spreker]

“Dit is een heel belangrijk boek over geld. Dorothée legt in ‘BLUT’ haarfijn de vinger op de zere plek: geld kan pas onbelangrijk worden, nadat je het eerst belangrijk hebt gemaakt.”
Femke Hogema [auteur | ondernemer | spreker]

"Geld verdienen gaat over veel meer dan geld alleen. Dorothee legt dat in ‘Blut’ haarfijn uit en helpt je als ondernemer om goede keuzes te maken om slim je geld te verdienen."
- Edwin Vlieg [mede-oprichter Moneybird]

Op 4 augustus 2004 plaatste Dorothée Loorbach een video op Facebook waarin ze zei dat ze totaal gefaald had als ondernemer. En eigenlijk als alles. Ze had net haar laatste € 3,97 weggegeven en nu had ze niks meer. Ze zei dat ze van nul een fortuin ging maken - wat de definitie daarvan ook mocht zijn - en dat ze alles ging leren wat ze te leren had over geld en succes. En ze ging er een boek over schrijven.

Dit is dat boek. Het beschrijft haar persoonlijke onderzoek naar de diepere betekenissen van geld. Aan de oppervlakte lijkt ‘BLUT’ te gaan over een ondernemer die eerst faalt en dan slaagt. Maar niets dat tot uiting komt in geldproblemen, schaarste of zorgen, gaat ooit werkelijk over geld. Dit ook niet.

Dorothée deelt openhartig en voorbij haar schaamte de meest waardevolle lessen die ze leerde over ondernemerschap. Wat neerkomt op waarde in al haar betekenissen en in haar meest pure essentie. Haar echte fortuin begon toen ze alles verloor wie ze dacht te zijn.
Dit boek kan hetzelfde doen voor jou - maar dan veel makkelijker.

www.soundofconfetti.com

+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
04 augustus 2020
ISBN
9789083075303


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Blut. Hoe niks de weg werd naar alles.

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.