Advertentie
Bob Popcorn

Bob Popcorn

7
Rank 3184 Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Junior Lijsten 2   Topics 0
Wanneer Ellis op een dag popcorn maakt in de magnetron, gebeurt er iets vreemds. Een van de maïskorrels poft niet, maar zwelt op tot hij zo groot is als een kiwi. Er ploppen twee armpjes tevoorschijn en twee beentjes. Ellis staart de korrel aan, die nu een gezichtje heeft waarmee hij woedend terugkijkt…
Het maïsmannetje heet Bob, en is geen gemakkelijk type. Hij slaapt niet, eet onvoorstelbaar veel en is nogal humeurig. Na een tijdje krijgt Ellis er genoeg van. Bob moet weg, maar waar laat je een reusachtige levende popcorn met driftbuien?
Een grappig en fantasierijk verhaal voor iets geoefende lezers, met heel veel illustraties. Maranke Rinck en Martijn van der Linden maakten samen verschillende prentenboeken, waaronder Tangramkat (bekroond met het Gouden Penseel en een Zilveren Griffel).
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
104
Uitgeverij
Querido
Laatste editie
20 augustus 2019
ISBN
9789045122809
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 13,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Bob Popcorn en zijn avonturen!

door: A van Steeg 1 like
Maranke Rinck heeft met Bob Popcorn een nieuwe serie op de markt gebracht. Het boek valt onder Tijgerlezen, speciaal voor de beginnende lezers tussen de 5-9 jaar. Een superleuk en grappig boek waarin Bob Popcorn en Ellis een hoop avonturen zullen gaan meemaken. De illustraties zijn gemaakt door...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook