Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boeken, thee & troost

Boeken, thee en troost van Japanse schrijver Hika Harada gaat over de liefde voor boeken. Takashima, een boekwinkeltje, ligt in een bijzondere wijk in Tokio met universiteiten, uitgevers, bibliotheken, cafés en restaurants, en ook veel tweedehandsboekwinkels.
Een jaar was de boekhandel gesloten na de dood van de eigenaar Jiro. Zijn zus Sango is naar Tokio verhuisd om de winkel te runnen, al heeft ze geen ervaring. Maar gelukkig krijgt ze hulp van haar buren en van haar nicht, Mikiki.
Mikiki ziet direct dat Sango niet over een koopmansgeest beschikt: ze gaf een klant gratis thee en sushi. Mikiki besluit Sango te helpen en de diverse klanten van boekenadvies te voorzien. Al snel ontdekt ze dat ze de unieke gave heeft hét perfecte boek aan te raden. Maar is dit wat ze werkelijk wil in het leven? Ondertussen heeft Sango zo haar eigen problemen: kiest ze voor de liefde of voor de boekhandel?
Boeken, thee en troost is een warm verhaal uit Japan over het volgen van je hart.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Boeken, thee & troost het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Boeken, thee & troost

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.