Advertentie

bouillon winter 2019

0

Rank 7940 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Wereldberoemd in Finland schreef ik over Mari Moilanen in het najaarsnummer. Gelukkig heeft ze een zwak voor bouillon en mochten we weer uit haar enorme collectie kiezen. Wij raken er niet op uitgekeken en zouden moeiteloos de covers van de eerstvolgende tien edities kunnen vullen met Mari. www.marimoilanenphotography.com

INHOUD:

Berichten

Oh, wonderful pudding, tekst Felix Wilbrink
Chris Naylor is van goed hout, tekst Will Jansen
De raaf en de gans, tekst Jurriaan Geldermans
Rode wijn bij geitenkaas? Echtscheiding!, tekst Nicolaas Klei
Goddelijk Georgië, tekst Marloes Kemming
Koffie en kakkerlakken, tekst Mohammed Benzakour
De verborgen schat van Slovenië, tekst Will Jansen
Naam weg, ster weg, tekst Renate van der Bas
Kerst met de koning der curry’s, tekst Thieme Hermans
Hoe je het leven het best kunt leven, tekst Kathy Mathys
Fusilli, farfalle en fabels, tekst Monique Smitsloo
De Italiaansheid van restaurants, tekst Carlina de Lorenzo
Op reis leer je jezelf kennen, tekst Kees Sterrenburg
100 Dingen, tekst Will Jansen
Vleselijk lekker, tekst Christianne Muusers
Wij maken herinneringen, tekst Will Jansen en Norbert Mergen Metz
Lieve W, tekst Dorien Dijkhuis
Bouillon Leest
De Bouillonambassadeurs
Wie werkten er mee
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
Bouillon Culinaire Journalistiek
Eerste editie
11 december 2019
Laatste editie
11 december 2019
ISBN
9789077788691


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners



Reacties op: bouillon winter 2019

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken