Advertentie
Bouquet Special Sara Craven

Bouquet Special Sara Craven

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Antonio Arcuri, Dimitri Kyriakou en Danyl Nejem Al Arain zijn gezworen vrienden en overtuigd vrijgezel. Ze zijn maar in één ding geïnteresseerd: winnen. Als de grootste uitdaging ooit op hun weg komt, nemen ze die dan ook direct aan. De tocht naar de overwinning voert hen naar Buenos Aires, Dublin en Sydney, en de drie tycoons laten zich door niets en niemand tegenhouden om de hoogste prijs in handen te krijgen. Maar die prijs is heel anders dan ze denken - geen eer, macht of fortuin, maar liefde...

(1) ONVERWACHT SPANNEND
Om wraak te kunnen nemen op zijn wrede vader heeft Antonio Arcuri een verloofde nodig, en snel ook. Daarom vraagt hij zijn schuchtere PA, Emma, om tijdelijk zijn ring te dragen. In ruil daarvoor zal hij haar helpen haar dromen waar te maken, te beginnen met een luxereis naar Buenos Aires.

Het lijkt een eenvoudig plan, maar algauw blijkt geen van beiden opgewassen te zijn tegen de onverwacht zinderende spanning tussen hen. En zo komt Antonio voor een haast onmogelijke keuze te staan: wraak... of Emma.

(2) MEER DAN OPWINDEND
Het kost tycoon Dimitri Kyriakou heel wat moeite om de moeder van zijn kind, de beeldschone Anna, op te sporen. Eindelijk vindt hij haar in Ierland en daar ziet hij ook voor het eerst zijn dochtertje. Uiteindelijk stemt Anna in om met hem mee terug naar Griekenland te gaan om zijn familie te ontmoeten.

Als ze eenmaal in zijn vaderland zijn, laaien Dimitri's gevoelens voor Anna hevig op. Algauw weet hij één ding heel zeker: hij wil haar en zijn dochtertje altijd heel dicht bij zich hebben. Dus moet hij iets verzinnen waardoor Anna niet bij hem weg zal gaan...

(3) HARTSTOCHT IN DE STRIJD
Eén miljoen dollar. Dat ontzaglijke bedrag krijgt Mason als ze de uitnodiging van sjeik Danyl Al Arain aanneemt om op zijn gala te verschijnen. Het is meer dan genoeg geld om de farm van haar vader te redden, dus weigeren is geen optie. Zelfs al rakelt het weerzien met de knappe woestijnprins de herinnering aan hun pijnlijke afscheid op...

Tot haar verwarring herleeft echter ook haar verlangen naar Danyl, waardoor ze algauw opnieuw in zijn armen - en zijn bed - belandt. Maar is hun hartstocht sterk genoeg om hun zo lang verborgen verdriet te overwinnen?

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.
"
"Drie onvergetelijke romantische verhalen van de wereldwijd geliefde auteur Sara Craven - voor het eerst samen in één bundel!

(1) GEVAARLIJKE CHARME
Declan Malone staat perplex als er een meisje op zijn stoep verschijnt met de aankondiging dat ze gaat samenwonen met de man van zijn nichtje Maria. Om Maria's huwelijk te redden besluit hij deze Olivia te verleiden. Al snel ontdekt hij echter dat ze eerder naïef is dan een doortrapte echtbreker. Olivia zelf begrijpt niet waarom Declan haar overstelpt met aandacht. Door zijn gevaarlijke charme dreigt ze bijna haar lieve Jeremy te vergeten!

(2) EEN ONVERWACHTE VRAAG
Wanneer de knappe Miles Hunter haar ten huwelijk vraagt, weet Cassie dat er geen liefde in het spel is. Hij heeft slechts een gastvrouw nodig en iemand die zich over zijn prachtige landhuis ontfermt. Moet ze toch ja zeggen? Tenslotte gaf hij haar een baan en onderdak toen haar familie verscheurd werd door een schandaal. Maar verwacht hij nu dat ze hem terugbetaalt... in zijn slaapkamer?

(3) EEN VREEMD VOORSTEL
Tijdens haar vakantie in de Cariben ziet Paige op een van de luxejachten een man die ze maar al te goed kent: de arrogante zakenman Nick Destry - haar echtgenoot. Om zijn nek hangt een sexy blondine. Nog diezelfde avond vertelt ze hem dat hun verstandshuwelijk voorgoed voorbij is. Tot haar verbijstering wil Nick haar echter niet laten gaan...

Deze verhalen zijn eerder verschenen
Genre
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
03 september 2019
ISBN
9789402542233
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker