Advertentie

Breinchaos

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Marieke heeft haar leven aardig op de rit. Naast haar drukke baan en het gezin dat ze vormt met haar partner en zijn drie kinderen, is ze tevens een enthousiast en ervaren bergsporter. Ze doet aan ijs- en rotsklimmen en leeft haar passie in de bergen.

Ook levert ze topprestaties in de amateur wielrenwereld. Tot ze op een dag in het vroege voorjaar van 2017 ten val komt met haar racefiets en daarbij hersenletsel oploopt. Dan komt Mariekes leven met een klap tot stilstand. Letterlijk. Ze belandt in een wereld die de hare niet meer is, op meerdere niveaus.

Marieke laat zich niet klein krijgen. Ze vecht zich een weg terug uit die prachtige wereld waar ze nu nog niet wil zijn. Ze is hier nog niet klaar. Hoe zij zorgvuldig en hardwerkend, maar zeker ook met humor en een scherp observatievermogen, haar leven weer oppakt lees je in dit aangrijpende en tegelijkertijd bijzonder krachtige verhaal. Een verhaal over hersenletsel en revalidatie, dreigende burn-out en praktische spiritualiteit. Een verhaal over een stoere, sterke, lieve vrouw. Boven alles een verhaal over heel veel liefde.

Wat doe jij als je leven er van de ene op de andere dag compleet anders uitziet?
+


Genre
Literaire non-fictie
Biografieen literaire auteurs
Aantal pagina’s
143
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Eerste editie
16 december 2020
Laatste editie
16 december 2020
ISBN
9789403612676


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Breinchaos

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.