Advertentie
Buiten mezelf

Buiten mezelf

3
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Sasha Salzmanns debuutroman Buiten mezelf is een zoektocht – naar een verdwenen broer, naar brokstukken van een familiegeschiedenis, naar houvast, naar hen die begrijpen, naar een thuis. Alissa en Anton, tweeling, zijn altijd samen. Eerst in Moskou, later in het asielzoekerscentrum in Duitsland. Nog weer later verdwijnt Anton spoorloos. Er komt een keer een ansicht uit Istanboel, zonder tekst, zonder afzender. Alissa – Ali – gaat hem daar zoeken. Hoe langer ze zoekt, hoe betekenislozer de dingen lijken te worden – moedertaal, vaderland, geslacht. Wie zegt jou wie je bent? Daarover, en over het onstilbare verlangen naar het leven zelf en de uitdagende grenzeloosheid ervan, gaat Salzmanns bejubelde roman Buiten mezelf.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Atlas Contact
Laatste editie
04 oktober 2018
ISBN
9789025451653 , 9789025451660
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een handigheidje te veel

door: Martin Overheul 1 like
. Een van de mankementen in sommige debuten is dat de auteur in kwestie zich te nadrukkelijk wil bewijzen en daardoor ook te veel in dat eerste boek stopt. Te veel ontwikkelingen, te veel verhaallijnen, te veel personages, te veel psychologie. Door onvoldoende de maat te houden en bijgevolg de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook