Advertentie

Camino

420

Rank 2281 Gelezen 472 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 246 Favoriet 8 Recensies 11
Literatuur & Romans Artikelen 2 Lijsten 4 Spots 8 Top25's 7   Topics 0

Camino van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en het leven dat je kiest? De Amerikaanse kunstenares Zoë en de Engelse ontwerper Martin zijn beiden in het schilderachtige Cluny, Frankrijk. Om een nieuwe start te maken, gaan ze – alleen – de lange weg afleggen die van Cluny naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje leidt, over de beroemde Camino de Santiago, de pelgrimsroute van Sint-Jakob. Ze kijken ernaar uit om in de voetsporen van de pelgrims te stappen die hun al eeuwen voorgaan op de Camino. Er wordt gezegd dat de Camino je verandert. Hij geeft je de kans een nieuwe versie van jezelf te vinden. Maar kunnen deze twee heel verschillende mensen ook elkaar vinden?

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
382
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
16 februari 2018
Laatste editie
16 februari 2018
ISBN
9789024579679 , 9789024579686 , 9789024581931


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door *Tau*
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (11)

Keuze van de redactie
Helma Koot Hebban Recensent

Emotionele ‘roadtrip’ als opstap naar een nieuw leven

door: Helma Koot 1 like

Samen met zijn echtgenote Anne Buist heeft Graeme Simsion de feelgood Camino geschreven. Hoofdpersonen zijn de Amerikaanse kunstenares Zoë en de Britse ontwerper Martin. Ze ontmoeten elkaar kort in het schilderachtige Franse Cluny voordat ze, onafhankelijk van elkaar, besluiten op pelgrimstocht...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Camino

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.