Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Cesars aanpak
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 5 3 9 2 0 1 0

Cesars aanpak

15

Gelezen 21 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Cesar Millan is de meest vooraanstaande hondentrainer van Amerika en geniet ook internationaal grote bekendheid. Maar Cesar is geen traditionele trainer vanwege zijn unieke vermogen de psychologie van de hond echt te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die echt werkt. Voor iedereen. In Cesars aanpak gaat Cesar Millan terug naar zijn roots in Mexico, waar hij opgroeide op een eenvoudige boerderij en vertelt hij hoe hij - vastbesloten als hij was om het te maken als hondentrainer ? kind aan huis werd bij de sterren van Hollywood. Hij deelt zijn rijke kennis over honden en hun gedrag, waarmee hij je inzichten en tips geeft om zelf een sterke en warme band met je hond te krijgen. Vol met fascinerende en heerlijke anekdotes over Cesars jarenlange praktijk met cli?nten als Oprah Winfrey en Jada Pinkett Smith, de vrouw van acteur Will Smith. Dit is h?t boek om een nieuwe band met je viervoeter te smeden die je eindeloos meer voldoening zal geven.

+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Huisdieren
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
27 april 2011
Laatste editie
01 april 2011
ISBN
9789044331202


Boekinformatie wijzigenReacties op: Cesars aanpak

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.