Advertentie

Chess Mov(i)es

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Er zijn duizenden schaakboeken geschreven. Veel van deze boeken willen je helpen om (beter) te leren schaken, gaan over openingen, eindspelen, tactiek, strategie of over een toernooi of schaak­match en daar is niets mis mee. Maar in de grote hoeveelheid van diagrammen, teksten en varianten dreigt soms de schoonheid van het schaakspel verloren te gaan, of in ieder geval onop­gemerkt te blijven.

Daarom schreef ik „een ander schaakboek”. Een schaakboek met nauwelijks tekst en varianten, maar voor iedere zet een diagram. Een boek waar u als lezer, of eigenlijk als kijker, kunt genieten van een aantal van de meest prachtige, verrassende en wonder­schone scènes die het schaakspel te bieden heeft.

Dit boek - Chess Mov(i)es - is dan ook geen leerboek, maar een boek waar iedere lief­hebber van het schaakspel al bladerend zal beseffen dat de Russische oud-wereld­kampioen Anatoly Karpov gelijk had toen hij zei “Chess is everything: Art, Science and Sport.” Veel kijk- en schaak-plezier gewenst bij de 64 scènes in „Chess Mov(i)es”.
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Denksporten (schaken/dammen)
Aantal pagina’s
292
Uitgeverij
Schaak maar raak! Academy
Eerste editie
09 maart 2021
Laatste editie
08 maart 2021
ISBN
9789464066098


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Chess Mov(i)es

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.