Advertentie
Code 37 - Honden

Code 37 - Honden

31
Gelezen 47 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Uit gynaecologisch onderzoek blijkt dat een meisje van acht seksueel misbruikt werd, maar het kind zwijgt als vermoord. Sterker nog, ze lijkt niet te beseffen dat er iets met haar gebeurd is. De moeder dient een klacht in tegen onbekenden bij de Gentse Sectie Zeden, maar voor Hannah Maes en haar collega's lopen alle sporen al snel dood. Zijn het de bekende pedofielen die in de buurt van het meisje wonen? Of moet er eerder gezocht worden in de muziekschool of bij de scouts? Elke verdachte lijkt te beschikken over een sluitend alibi en toch is iemand schuldig. Tenzij het kind zichzelf iets aandeed... Honden is het tweede boek in de reeks gebaseerd op de vtm-serie Code 37 die zich afspeelt bij de Gentse Sectie Zeden. Ook deze keer pakken Hannah Maes en haar collega's Bob, Kevin en Charles een heel nieuwe zaak aan.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Code 37 (2)
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
Laatste editie
15 maart 2011
ISBN
9789020993288 , 9789020992229
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 15,99
E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (2)

Honden

door: Eline Grymonprez 1 like
Leest enorm vlot. Leuk voor wanneer je de serie bekeken hebt, want je herkent de personages duidelijk en ook de karaktertrekken komen goed door de verhaallijnen door.

door: Jana De Roover 1 like
Het boek werd op sites voorgesteld als een ‘nieuwe bloedstollende case voor Hannah Maes’. Persoonlijk zou ik het niet echt bloedstollend noemen. In de laatste hoofdstukken werd het inderdaad spannender naarmate Hannah dichter in de buurt kwam van de waarheid, de dader van de verkrachting maar in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook