Advertentie
Composteer mij

Composteer mij

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0
Onze held annex huurmoordenaar Joe Beyls en zijn pijprokende vrouw Bernadette Pichegru rijden naar het zuiden en maken de oversteek naar een Caribisch eiland, waar de zwarte dictator Conan Steppe de scepter zwaait. Bernadette wil dat Joe haar wreekt door Miltiades Zidane om te brengen, haar vroegere minnaar en ministerszoon. Maar als ze arriveren, is Zidane reeds vermoord. Terwijl Bernadette Joe het eiland laat zien en er daarbij opmerkelijke ontmoetingen plaatsvinden, zoals die met de beeldschone Flopette Wondershake, stapelen de onverwachte wendingen zich vol vaart op. De ene dode na de andere valt, en soms is het de vraag wie wie heeft vermoord. Wat wel kan worden vermoed is dat de weinig succesrijke revolverheld Joe en zijn echtelijke pijprookster als enigen op een happy end mogen hopen.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Querido
Laatste editie
04 juni 2019
ISBN
9789021417905 , 9789021417912
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

De kunst van de taal

door: Jan Stoel 1 like
“De dag waarop het brood zonder verpinken een belga duurder werd, viel halverwege een week in het begin van een jaar dat –bandeloos ondergesneeuwd en met weinig glorieus tumult – een diepe sluimering van elke goede daad leek te voorspellen.” Dat is de stevige openingszin van Composteer mij...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook