Advertentie

Contact

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
In Contact, het derde deel van De Detta Dossiers van schrijverscollectief Winchester McFly, staan rechercheur occulte zaken David Detta en zijn partner Tess de Winter weer voor een duistere zaak.

Rondom een Gelderse legerbasis vindt een reeks moorden plaats, gepleegd door soldaten die pas zijn teruggekeerd van hun missie in Afghanistan. De zaak wordt onder het tapijt geschoven en afgedaan als gevolg van PTSS. Maar dan blijkt er een patroon in de moorden te zitten. Hebben de soldaten iets bovennatuurlijks mee teruggenomen uit het oorlogsgebied?

Een bloedstollende, filmisch geschreven thrillerserie van het Nederlandse schrijverscollectief Winchester McFly, dat o.a. de tv-series Smeris, Van God Los, Vliegende Hollanders en de allereerste Nederlandse Netflix Original-serie Ares schreef. De Detta dossiers geven een inventieve draai aan het bovennatuurlijke genre en zal zeker aanspreken bij de horrorliefhebbers onder de Netflix-generatie.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy , Thrillers & Spanning
Griezel- en spookverhalen, horror
Serie
De Detta Dossiers (3)
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
28 september 2021
Laatste editie
28 september 2021
ISBN
9789024592043 , 9789024592050


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marvin O.
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Contact

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.