Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Crimezone 2005

Crimezone is in ruim anderhalf jaar tijd uitgegroeid tot de belangrijkste thrillersite voor het lezerspubliek in Nederland en Vlaanderen. Sinds april 2003 verzorgt de redactie van Crimezone een online thrillermagazine met interviews, achtergrondartikelen en handige recensieoverzichten. Wekelijks worden nieuwe recensies toegevoegd, waardoor Crimezone uitblinkt in actualiteit en interactiviteit. De site telt momenteel maandelijks bijna 50.000 bezoekers en en meer dan 200.000 pageviews. De papieren versie van Crimezone is een aanwinst voor de thrillerfans die nog niet bekend zijn met de site en een ware aanvulling voor de bezoekers van de website. Crimezone, het beste van de hedendaagse misdaadliteratuur is een reisgids door thrillerland. De uitgave bevat alleen het beste van het genre. Hiermee onderscheidt hij zich direct van de website, waar men terecht kan voor een compleet overzicht van alle boeken die in een bepaalde periode verschenen.

Korte verhalen
Een aantal exclusieve - nooit eerder in Nederland verschenen - korte verhalen van nationale en internationale misdaadauteurs onder wie Val McDermid, Nicci French, Jeffery Deaver, Harlan Coben en Gouden Strop-winnaar (2004) Elvin Post.

Dossiers & interviews
Een aantal uitgebreide dossiers van de crème de la crème van de hedendaagse misdaadliteratuur, waaronder Dan Brown, Henning Mankell en David Baldacci.

Recensies
De Crimezone 100, een selectie van de beste thrillers uit de afgelopen anderhalf jaar door de recensenten van Crimezone. Met informatie over de auteur, een complete bibliografie (inclusief te verwachten titels in 2005), de volledige recensie en Crimezone tips (thema's).

De Zilveren Vingerafdruk 2004 & De Thriller Top 100
Informatie over de publieksprijs voor het spannende boek en de volledige Thriller Top 100 van 2004 volgens de bezoekers van Crimezone.

Toplijsten
De belangrijkste seriepersonages uit de Crimezone 100, Crimezone klassiekers, De 10 beste auteurs van dit moment, De 10 beste thrillers ooit, De 10 beste thrillerpersonages ooit, De 10 beste verkochte thrillers van 2004.

Awards
Een overzicht van de belangrijkste awards voor het spannende boek incl. de winnaars van de afgelopen jaren.

Sander Verheijen en Kim Moelands van Crimezone.nl zijn de samenstellers van deze uitgave en voeren de (eind)redactie.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Crimezone 2005 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Crimezone 2005

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.