Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Crisis
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 3 2 0 1 0

Crisis

6

Gelezen 7 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 0
Lijsten 1   Topics 0

Er is niemand die de tijdsgeest zo weet te vangen als Van den Toorn in haar beeldcolumns. Elke zaterdag kijken we reikhalzend uit naar de Volkskrant om te zien hoe scherp en spot on Jip van den Toorn terugblikt op de week. Haar beeldcolumns worden veelvuldig gedeeld op social media en aan elkaar doorgestuurd.

Maar kranten zijn vluchtig en de tekeningen en commentaren van Van den Toorn het bewaren waard. En daarom verschijnt dit najaar Crisis, het eerste boek van Van den Toorn met eerder gepubliceerd en nieuw werk.

Het overkoepelde thema 'crisis' vangt de dingen waarmee te maken krijgen. Van thuiswerkongemakken tot identiteitszoektochten en van pandemieproblemen tot generatieverschillen. Jip van den Toorn staat aan de vooravond van een grote loopbaan als beeldcolumnist en dat trappen we af met dit geweldig geïllustreerde boek.

+


Genre
Korte verhalen
Gebundelde columns en interviews
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Podium
Eerste editie
08 november 2022
Laatste editie
08 november 2022
ISBN
9789463811569


Boekinformatie wijzigenReacties op: Crisis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken