#dagdicht
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

#dagdicht

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Toen Fred Marree (1952) eind 2016 kennismaakte met het fenomeen dagdicht, een vierregelig gedichtje, was hij gelijk verkocht. Sindsdien schrijft Fred vrijwel dagelijks een dagdicht. Deze worden door hem gepost op Twitter en Instagram als #dagdicht en #instadicht. Zo heeft deze dagdichter als @fredmarree al honderden dagdichten via de sociale media gepubliceerd.

“Soms is het gewoon flauwekul, maar de vierregelige dagdichten worden ook ingegeven door dagelijkse voorvallen zoals persoonlijke ervaringen, de actualiteit, mijn stad Rotterdam en veel meer”, vertelt Fred. “Door te spelen met woorden ontstaat het dagdicht. En ja, het ene dagdicht is het andere niet en het ene dagdicht oogst meer ‘likes’ dan het andere.”

Enthousiaste sociale media volgers suggereerden om zijn dagdichten in een boekje uit te geven. Fred Marree: “Het grote voordeel is dat met deze bundel honderden dagdichten zijn ‘gered’ van de vluchtige sociale media en nog eens makkelijk na te lezen.”
De bundel #dagdicht past zeker in alle boekenkasten en is bovendien leuk om te krijgen en misschien nog wel leuker om weg te geven...

portretfoto: Peter Schmidt | omslagfoto: Fred Marree
+


Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
100
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Eerste editie
25 juli 2018
Laatste editie
25 juli 2018
ISBN
9789463676441


Boekinformatie wijzigenReacties op: #dagdicht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken