U bent dood, sorry!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

U bent dood, sorry!

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Fred Marree (1952) is een geboren en getogen Rotterdammer. In het Rotterdamse was hij vooral bekend als directiewoordvoerder en persvoorlichter van de gemeente Rotterdam. Veel mensen kennen deze rasechte Rotterdammer ook van zijn rondleidingen door de monumentale Maastunnel. In 2018 verscheen zijn bundel #DAGDICHT.

In 2017 werd Fred Marree door de gemeente Rotterdam opgebeld met een opmerkelijke mededeling: "U bent dood, sorry!" Het bleek een ambtelijke fout van zijn eigen gemeente met een lange, lange staart. Zelfs na drie jaar keek hij bij MijnOverheid.nl zijn eigen dood opnieuw in de ogen. Er zijn zelfs Kamervragen over deze zaak gesteld. Voor Fred was toen de tijd rijp om zijn verhaal op te schrijven.

Hij begint zijn verhaal met een inkijkje over leven met dementie van zijn hoogbejaarde neef en nicht. Fred was getuige van de zorg en de liefde die hen tot het laatst toe bleef verbinden. Toen zijn nicht overleed, stond Fred in de overlijdensakte met alle gevolgen van dien.
+


Genre
Geschiedenis & Politiek
Historische biografieen
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Eerste editie
18 november 2021
Laatste editie
18 november 2021
ISBN
9789403617626


Boekinformatie wijzigenReacties op: U bent dood, sorry!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken