Advertentie
9200000115888025

Darwin

0
Rank 1531 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Deze ingrijpende, intelligente en meeslepende biografische grafische roman van bekroonde makers, voegt zich bij de legendarische wetenschapper Charles Darwin als een jonge man, terwijl hij aan zijn reis begint op de H.M.S. Beagle. Het is het jaar 1831. Aan een begaafde maar verstrooide jongeman Charles Darwin is een plaats aangeboden aan boord van de H.M.S. Beagle, in een reeks gebeurtenissen die zowel zijn leven als de loop van de moderne wetenschap zal veranderen. Ga met hem mee op een epische reis vol spannende ontdekkingen terwijl hij de afgelegen hoeken van de natuurlijke wereld verkent en het begin van zijn revolutionaire evolutietheorie samenvoegt.

Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Soul Food Comics
Laatste editie
16 oktober 2019
ISBN
9789492882059
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 26,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Hebban recensie

    Ellen IJzerman (prowisorio) Hebban Recensent

Genieten met Darwin

Er zijn boeken die te vinden moeten zijn op elke basisschool, elke school voor voortgezet onderwijs, op scholen voor alle niveaus van beroepsonderwijs, universiteiten en (ja, natuurlijk) ook in elke bibliotheek, zodat ze voor iedereen altijd beschikbaar zijn. Deze Darwin. De reis met de HMS Beagle is zo’n boek. Het is een heerlijk avonturenboek, een afwisselend en bij tijd en wijle spannend...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook