Advertentie

De angstverzamelaar

0

Rank 6564 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
In een serie blogposts vertelt psychiater Parker over zijn werkzaamheden bij een psychiatrisch ziekenhuis in Amerika. Op de eerste dag van zijn dienstverband wordt hem verteld dat er in het ziekenhuis een patiënt in isolatie zit opgesloten die zo gevaarlijk is dat niemand hem nog mag behandelen. Hij is nooit gediagnosticeerd en zijn symptomen lijken voortdurend te veranderen. Bovendien hebben alle artsen die met hem gewerkt hebben hun verstand verloren of zelfmoord gepleegd...

De directie is ervan overtuigd dat de patiënt onbehandelbaar is en nooit meer vrij zal komen. De jonge Parker blaakt echter van zelfvertrouwen, en besluit om de patiënt te behandelen. Vanaf hun eerste ontmoeting lopen de dingen anders dan hij gedacht had, en al snel loopt de situatie uit de hand. Geconfronteerd met een mogelijkheid die hij nooit voor mogelijk had gehouden moet Parker alles op alles zetten om zijn dierbaren te beschermen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
29 april 2021
Laatste editie
29 april 2021
ISBN
9789024589807 , 9789024589814


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: De angstverzamelaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.