Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De bank

Sarah Jensen heeft alles over voor haar topbaan... behalve haar leven!

Iedereen die werkt in de City, het hart van de Londense zakenwereld, heeft maar één doel: geld verdienen. Zonder die ene, allesoverheersende ambitie red je het niet. Voor een man is het al moeilijk om in die wereld te overleven, voor een vrouw is het bijna onmogelijk. Sarah Jensen, een van de jongste en best betaalde valutahandelaren in de City, weet alles van overleven. Haar ongewone jeugd was een harde leerschool, en haar schoonheid en flair verschaffen haar de juiste camouflage in de slangenkuil waarin zij werkt. De Bank of England en de inlichtingendienst MI6 willen de corruptie binnen een grote financieringsbank laten onder- zoeken. Zij rekruteren Sarah als de ideale infiltrant, maar houden informatie over de omvang van de operatie achter. En Sarah raakt verwikkeld in een levensgevaarlijke samenzwering.

Toon details

Schrijf een recensie

Is De bank het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op De bank

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.