De belofte van de zondaar

HIJ ZOU DE HELE STAD IN BRAND STEKEN VOOR SLECHTS ÉÉN KUS.

Aidan

Na de dood van onze vader bevinden mijn broers en ik ons op onzekere grond.
We zijn gereduceerd tot niets meer dan marionetten die worden bestuurd door onze oom Frank, de nieuwe leider van de Zuid-Ierse Maffia.

Om onze positie in de Ierse Maffia te herstellen, stem ik in met een gearrangeerd huwelijk.
Ik zal nergens voor terugdeinzen om de titel die ons toebehoort te behouden.

Maar het moment dat ik Raven Collins in de ogen kijk, weet ik dat ze gevaarlijk is.
Zo gevaarlijk dat ik afstand houd.

Dat is, totdat ze me opzoekt en mijn aandacht eist.
Hoe dichter ze bij me komt, hoe hoger het dodental stijgt.

Totdat al haar geheimen worden onthuld, en ik zweer haar te beschermen, wat het ook mag kosten.
Zelfs als we achterblijven in de as van de Ierse Maffia.

Raven

Zes maanden getrouwd met Aidan Murphy en dan heb ik mijn vrijheid verdiend.
Niet alleen die van mij, maar ook die van mijn zus.

Dit is niet mijn eerste huwelijk - het eerste was met de Bratva, en ik heb het maar net overleefd.
Nu heeft mijn vader me uitgeleverd aan de Ierse Maffia.

Aidan Murphy is een dodelijke man, iemand die mij bezit.
En degene die me zal doden zodra hij ontdekt waarom ik naar hem ben gestuurd.

Ik moet gefocust blijven en krijgen waarvoor ik hier ben gekomen.
Voordat Aidan de waarheid achter mijn leugens ontdekt.

Als ik dat doe, win ik onze vrijheid.
Om te doen wat mijn vader eist, moet ik dichtbij Aidan komen.

Maar hoe dichter ik bij hem kom, hoe meer ik besef dat het verraden van Aidan me mijn hart zal kosten.

Vrijheid komt met een hoog prijskaartje.
Een die we ons misschien niet kunnen veroorloven...

'Sinner's Vow' is het eerste boek in de Murphy's Mafia Made Men-serie.
Het is een duistere maffia-romance over vijanden die geliefden worden en een gearrangeerd huwelijk, compleet met happy end en zonder cliffhangers.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De belofte van de zondaar het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De belofte van de zondaar