Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 1 2 0 1 0

De bende van Raf de Raaf

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
De 11-jarige Sybren is een beetje een buitenbeentje op school. Hij houdt van voetballen, maar het lukt hem maar niet om in het veld echt indruk te maken. Hij heeft een zusje van acht, ze is af en toe bloedirritant, maar vooral ook erg slim. Haar naam is Sabijn. Sybren heeft twee beste vrienden. Saar, het meisje waarmee hij al vanaf de peuterschool bevriend is en zijn opa. Hij noemt zijn opa altijd Opa Raaf, omdat opa een Raaf als huisdier heeft. Wanneer de opa van Sybren plotseling sterft, is Sybren enorm verdrietig.
Drie weken na het overlijden van Sybrens opa vliegt Raf de Raaf bij hem thuis naar binnen. Sybren voelt zich voor het eerst niet meer zo verdrietig. Met Raf aan zijn zijde begint hij de stoerste jongen van de klas te worden, want geen enkel ander kind heeft zo'n grote zwarte vogel als huisdier. Raf kan praten en hoewel de vogel echt enorm slim is, blijft hij maar vragen waar opa is. Als Raf dan ook nog elke dag met geheime boodschappen de slaapkamer van Sybren binnenvliegt, begint Sybren te begrijpen dat deze boodschappen alleen maar van Opa Raaf zelf afkomstig kunnen zijn. Samen met Sabijn en Saar gaat hij op onderzoek uit. Ze moeten een heel aantal codes kraken om erachter te komen waar Opa Raaf is.
Je leest het in dit super spannende kinderboek voor kinderen vanaf negen jaar. Het is het kinderboeken debuut van Gaby Rasters. De illustraties zijn gemaakt door Dymphie Huijssen.
+


Genre
Junior
Aantal pagina’s
60
Uitgeverij
Droomvallei Uitgeverij
Eerste editie
01 januari 2019
ISBN
9789492844538


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De bende van Raf de Raaf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.