Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De bijzondere avonturen van Arda Giz

Een hilarische Young Adult voor de fans van The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy Het leven van de vijftienjarige Arda verloopt niet van een leien dakje. Eén van zijn beste vrienden verhuisde naar Duitsland en de andere zit in Japan. En Arda verloor zonet een bijzonder talent. Op het moment dat hij zich erg eenzaam en “gewoon” vindt, hoort hij plots een schreeuw. Arda rent een steeg in om een jong meisje van een straatbende te redden. Meteen de start van een bijzonder vreemd avontuur. Terwijl hij op zoek gaat naar het Meisje in het Roze, dat wegliep op het moment dat ze werd gered, komt hij op het spoor van een grote samenzwering die het einde van alle leven op aarde zou kunnen betekenen. Plastic bedreigt onze planeet. Klimaatactivisten verdwijnen een voor een. Een jonge agent worst met zijn persoonlijke problemen. Het Meisje in het Roze en de mysteries die haar omringen. Dat alles vormt de basis voor De Bijzondere Avonturen van Arda Giz!

Toon details

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De bijzondere avonturen van Arda Giz het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op De bijzondere avonturen van Arda Giz

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.