Advertentie

De bips van de slurk

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Een kinderboek voor volwassenen

In 'De Bips van de Slurk' wordt in 100 regels uitgelegd dat kleine ruzies groter worden als deze niet worden uitgepraat. Dat gebeurt aan de hand van de ruzie tussen Klaasje en Benno. De vrienden krijgen ruzie als de mooie Pien Staal (een anagram van Palestina) langsloopt. De Bips van de Slurk is een knotsgek voorleesboek. Het boek bevat Flapdrollen, Vreemde Vogels en diverse verwijzingen naar één van de grootste conflicten van de hedendaagse tijd: de Palestijnse kwestie. De diepere laag en het doldwaze verhaal maakt dat zowel volwassenen als kinderen (vanaf 5 jaar) dit boek geweldig vinden. Meer weten? Kijk op www.deslurk.nl! Met een gratis stickervel vol met de karakters uit 'De Bips van de Slurk'!
Genre
Junior
Aantal pagina’s
41
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789493172760
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Knotsgek boek over een ernstig thema

door: Ingridje 1 like
Als Klaasje zijn zandkasteel verwoest wordt door Benno Ruig is hij zo boos dat hij huilend roept dat het oneerlijk is. Op zijn gehuil verschijnt de Slurk en neemt Klaasje mee naar het Dwaze Dierendorp waar Aap Raham regeert. Hier wordt op een speelse manier de term vrede uitgelegd. Dolkomisch maar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook