Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De blik
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 4 3 5 2 0 1 0
VN:

De blik

12

Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 4
Thrillers & Spanning   Topics 0

Een gijzelingsactie waarbij het SIE (Speciaal Interventie Eskadron) wordt ingeschakeld, kent een dramatische afloop.

Commandant Marc Van Den Eede voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor de dood van twee slachtoffers en dient zijn ontslag in. Hij gaat aan de slag bij een lokale politiezone, waar hij echter moeilijk zijn draai kan vinden.
Wanneer hem de mogelijkheid wordt geboden om het pas opgerichte FAST (Fugitive Active Search Team) te gaan leiden, grijpt hij die kans met beide handen. Niet uit ambitie, maar omdat hij daarin een mogelijkheid ziet om de voortvluchtige gijzelnemers, die de dood van een van zijn mannen en van een kind op hun geweten hebben, achter de tralies te doen belanden. Niet iedereen binnen het politiekorps en bij de magistratuur is opgezet met de nieuwe eenheid, die het moet stellen met weinig manschappen en heel beperkte middelen. Het FAST zal zijn bestaansrecht dan ook moeten bewijzen. De drijfveer van commissaris Marc Van Den Eede en hoofdinspecteur Wim Elias wordt al vlug die van het hele team: ervoor zorgen dat criminelen hun straf niet ontlopen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
FAST-team (1)
Uitgeverij
Manteau thriller
Eerste editie
16 februari 2011
Laatste editie
01 februari 2011
ISBN
9789022325698
Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Koen Vermeiren mag zijn uitstap – of wordt het een omscholing – naar de wereld van het spannende boek een geslaagd experiment noemen.

door: Eric Diepvens 2 likes
Eindelijk eens een spannend boek dat er ook uitziet als een thriller. De coverfoto is niet alleen mysterieus, maar roept tevens meteen angst op door de blik, die eenieder die het boek oppakt, kippenvel bezorgt. Associaties met Stephen Kings The shining borrelen spontaan op. Het verhaal heeft...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De blik

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken