Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 1 3 1 2 0 1 0

De bouwstenen van de schepping

3

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
In onze speurtocht door de wereld van de kleinste deeltjes worden vooral de laatste twintig jaar steeds meer vorderingen gemaakt. Krachten van verschillende sterkte maken in deze wereld de dienst uit. Hier gelden onverbiddelijke natuurwetten, die niet gemakkelijk te beschrijven, laat staan te begrijpen zijn, zonder een diepgaande kennis van de geavanceerde wiskunde. Toch laat deze voor velen ontoegankelijke wiskunde zich vertalen in gewoon Nederlands.
In De bouwstenen van de schepping voert Gerard 't Hooft de lezer mee op zijn ontdekkingsreizen door de wereld van het Kleine. Komt er een eind aan deze reis? Is er ten slotte een Alles Overkoepelende Theorie? Duidt alleen de gedachte aan zoiets niet op een grenzeloze zelfoverschatting, of onderschatting van de Schepping?
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
248
Uitgeverij
Prometheus, Uitgeverij
Eerste editie
01 januari 2013
ISBN
9789035140103


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De bouwstenen van de schepping

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.