Advertentie

De bromance boekenclub

152

Rank 412 Gelezen 165 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 155 Favoriet 7 Recensies 9
Feelgood Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 3   Topics 0

Gavin Scott heeft een probleem: zijn vrouw Thea is hem zat. En niet zomaar zat – dit is "pak je spullen, stap in de auto en verdwijn per direct uit mijn leven'-zat. In een wanhopige poging zijn huwelijk te redden, wendt Gavin zich tot zijn vrienden. En die hebben een wel heel onorthodoxe oplossing: de Bromanceboekenclub.

In het diepste geheim ontmoet een groep stoere kerels elkaar regelmatig om over boeken te praten. Het boek van de maand? De romantische klassieker De gunsten van de gravin. Aan de hand van deze inspirerende lectuur vijzelen de mannen hun kennis op over verleidelijke koosnaampjes, romantische gebaren en de geheimen van een lang en gelukkig huwelijk. Samen stomen ze Gavin klaar voor de ultieme hereniging met Thea en hun twee dochters. Maar zijn de tips van de boekenclub genoeg voor deze hopeloze Romeo om de liefde van zijn leven terug te winnen?

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
25 februari 2020
Laatste editie
26 maart 2020
ISBN
9789022589748 , 9789402314847


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (9)

Keuze van de redactie
Marieke Scheers Hebban Recensent

Onvervalste romcom in de sfeer van love Actually

door: Marieke Scheers

De Amerikaanse journaliste Lyssa Kay Adams raakte verslaafd aan romanceboeken en besloot ze zelf te gaan schrijven. Sinds 2015 is ze fulltime schrijfster. De bromance boekenclub (2020) is de eerste roman die vertaald is naar het Nederlands, door P.V. Biermée.

Gavin is professioneel honkbalspeler,...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De bromance boekenclub

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken