Advertentie

De burgemeester

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Net op de dag dat zijn partij haar verkiezingslijst wil voor stellen, verdwijnt de burgemeester van de grootste stad van Vlaanderen. Terwijl de politie zich blindstaart op de tegen standers van de controversiële politicus, groeit de onrust in de stad. Vooral de allochtone bevolking voelt zich geviseerd. Uit onvrede met het speurwerk van de politie beslist Bas Michiels zelf op onderzoek uit te trekken. Als werkloze journalist is hij toch op zoek naar een nuttige bezigheid. Hij krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek: zijn ex-vriendin Emma wil als dochter van de plaatsvervangend burgemeester weten welk gevaar haar vader loopt.

Emma en Bas hebben zo hun eigen ideeën over de verdwijning van de burgemeester. Terwijl Bas in stilte Emma’s vader verdenkt, richt Emma haar aandacht op de linkse organisaties in de stad. Toch brengt hun zoektocht de twee dichter bij elkaar dan Bas ooit had durven te denken...
+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Uitgeverij
Houtekiet
Eerste editie
15 oktober 2020
Laatste editie
15 oktober 2020
ISBN
9789089248787 , 9789089248794


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: De burgemeester

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.