Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De chefs van België - deel 2

Topgastronomie meets het kruim van de Belgische foodfotografie en foodjournalistiek.

Zeventien van de grootste Belgische chefs passeren de revue in deel 2: Christophe Hardiquest, Danny Horseele, Piet Huysentruyt, Wouter Keersmaekers, Lieven Lootens, David Martin, Yves Mattagne, Bert Meewis, Lionel Rigolet, Johan Segers, Thierry Theys, Guy Van Cauteren, Roger Van Damme, Wouter Van der Vieren, Geert Van Hecke, Daniel Van Lint en Franky Vanderhaeghe .

Een prestigieus overzicht van de actuele Belgische topgastronomie, uitgelicht door de foodjournalisten Willem Asaert en Marc Declercq.

Elke chef bereidt drie meesterlijke signatuurgerechten, haarscherp in beeld gebracht door Kris Vlegels.

Bovendien kun je met de meer toegankelijke versies van de recepten ook in de eigen keuken aan de slag.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De chefs van België - deel 2 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De chefs van België - deel 2

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.