Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Traag

In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG.
Wat komt er in traag?
- 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,cassoulet, tête de veau, stew en stoofvlees, maar ook gastronomie
en de langzaamgaar technieken.
- De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons'
- Een historisch verhaal over stoverijen door Dirk De Prins (Culinair Ambiance)
- Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees en de top10 van de traagst groeiende ingrediënten.
- Een stap voor stap beeldverhaal hoe je zuurdesembrood, verse ravioli's en bladerdeeg moet maken
- Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood
- en natuurlijk ook de portret galerijen
Toon details

Schrijf een recensie

Is Traag het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Traag

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.