De dagen van toen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 2 2 0 1 0

De dagen van toen

4

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 4
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0
Marjan belooft haar oom op zijn sterfbed dat zij zijn oude hotel, dat jaren leeg gestaan heeft, weer in ere herstelt. Financieel heeft haar oom alles goed kunnen regelen, dus zijn alleen de kosten voor de verbouwing en de maandelijkse lasten voor haar. De verbouwing verloopt spoedig, maar al gauw merkt ze dat de bewoners van het dorp waarin het hotel staat een beetje vreemd doen. Er gaan praatjes rond over het hotel en ze weet niet wat ze ervan moet denken. Dat er iets niet klopt weet ze, maar ze heeft geen idee wat dat is. Tot haar klusjesman haar op iets heel vreemds wijst. Vanaf dat moment heeft Marjan twee doelen: ze moet zien dat het hotel op tijd opent zodat ze geld kan verdienen, maar ze moet ook achter het mysterie van het hotel komen.
"De dagen van toen" vertelt over verraad, verdriet, maar ook over opnieuw beginnen en alle schepen achter je verbranden. Wordt Marjan gelukkig in ‘Het Domein van Amerleef” of moet ze toch een andere naam voor het hotel bedenken om een frisse nieuwe start te maken?

Kirstin Rozema (1967) woont in Almelo en schrijft al jarenlang kinder- en jeugdboeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast heeft ze een flink aantal korte romans geschreven. Begin 2018 kreeg ze de Valentijn-publieksprijs voor haar roman "Na die nacht".
+


Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Romantiek
Uitgeverij
Ellessy relax
Eerste editie
05 juli 2021
Laatste editie
29 november 2021
ISBN
9789086604180 , 9789036438612


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De dagen van toen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken