Advertentie
De derde nacht

De derde nacht

1
Rank 3647 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood Artikelen 1   Topics 0

Cash is de nieuwe, zinnenprikkelende feelgoodserie van Rhodé Franken. Cash draait om Jessica. Work hard, play hard is haar motto. Overdag werkt ze als bankier op de Zuidas en ’s avonds zoekt ze het bruisende nachtleven op, om te dansen en te flirten.

In de derde aflevering van Cash, De derde nacht, lopen Jessica en Maurice terug naar de auto na hun afspraak buiten de deur, en dan blijkt dat Chris opeens is vertrokken. Met wat moeite krijgt Jessica hem aan de lijn en ze spreken af bij het strand zodat hij de auto kan ophalen. Samen wandelen ze naar het strand en Chris laat eindelijk wat meer over zichzelf los. Langzaamaan leert ze hem écht kennen. Als hij daarna weer van de radar verdwijnt, vindt Jessica gelukkig afleiding bij Arend-Jan… en bij Jim. Op kantoor spreekt ze met een vertrouwenscommissie over Maurice. Nu is ze niet snel zenuwachtig, maar hiervan staat het zweet haar in de handen: zal ze goed uit haar woorden komen en is dit echt vertrouwelijk? Als Maurice haar kort daarna bij zich roep, rijst de vraag of haar eerlijkheid repercussies zal hebben voor haar carrière…

Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Laatste editie
28 september 2020
ISBN
9789047205401
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Artikelen over De derde nacht

Wordt vervolgd - feelgood seriedelen in 2020
29 augustus 2020 4 reacties
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic