Advertentie
De dochters van Fontana

De dochters van Fontana

0
Rank 1324 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

De bijna tachtigjarige Paulina Fontana, bij iedereen bekend als Poppy, neemt haar achternichtjes Emilia en Lucy mee naar de Amalfi-kust om haar geboorteplaats te bezoeken. Eenmaal in Italië aangekomen zegt Poppy dat ze zeker weet dat ze op de trappen van de kathedraal van Ravello eindelijk de liefde van haar leven zal ontmoeten, en daarmee ‘de vloek van de familie Fontana’ zal doorbreken. 

Tweehonderd jaar geleden zou Filomena Fontana een vloek hebben uitgesproken: geen enkele tweede dochter van de Fontana-familie zou ooit nog haar grote liefde kunnen vinden. En inderdaad is sindsdien geen enkele tweede dochter heel gelukkig geweest in de liefde. Sommigen, zoals de negentwintigjarige Emilia, vinden het allemaal maar onzin, een kwestie van toeval. Maar haar nichtje Lucy is ervan overtuigd dat de vloek wel degelijk actief is, al beweert Emilia dat dat vooral komt omdat Lucy zo wanhopig op zoek is naar een man in haar leven.

Tijdens hun reis vertelt Poppy de nichtjes steeds meer verhalen over hun lange, rijke familiegeschiedenis, goed bewaarde geheimen en verboden liefdes. Emilia en Lucy, net als Poppy allebei tweede dochters, raken langzaam onder de bekoring van het betoverende Italië en beginnen voorzichtig te dromen over wat ze tot dan toe voor onmogelijk hadden gehouden. Zal de liefde hen dan toch eindelijk weten te vinden?

 

Over de boeken van Lori Nelson Spielman

‘Prachtig boek met veel vaart en onverwachte wendingen.’ NBD Biblion

‘Mooi en inspirerend.’ Hebban.nl

‘Lori is erin geslaagd om van een droevig onderwerp een makkelijk te lezen, emotionele, ontroerende, inspirerende, roman te maken. De roman slokt je op en neemt je mee.’ Annekeschrijft.wordpress.com

‘Een aanrader?!? Absoluut.’ ***** Read Shop Express Eelde

Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
05 maart 2020
ISBN
9789022586662 , 9789402312850
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic