Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De droom

Lina is zeventien maar heeft al de nodige zorgen. Haar moeder is invalide verklaard en daardoor hebben ze het niet breed. Toch laat Lina het niet aan haar hart komen en blijft ze dromen. Ze is een vrolijke meid die niet bang is om voor haar mening op te komen en staat zelfzeker in haar schoenen. Maar dan ontmoet ze Hamid, de nieuwe Marokkaanse jongen in haar klas en hij doet haar wankelen, letterlijk en figuurlijk. Wat moet ze met alle gevoelens en twijfels waarmee ze ineens te maken krijgt? Durft ze ervoor te gaan? Kan Noor, Lina’s beste vriendin, haar helpen? En kan ze de goede band die ze ooit met haar moeder had, terugkrijgen?

‘De droom’ is een verhaal waarin belangrijke thema’s naar voor komen. Zo komen armoede en cultuurverschillen aan bod. Bovenal is ‘De droom’ een verhaal over vriendschap en liefde in zijn puurste vorm.

Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De droom het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De droom

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.