Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De eindejaarsman

Jaap wil ‘s nachts ongezien een cadeau achterlaten bij vrienden die hulp kunnen gebruiken. Dan moet wel alles meezitten. En wie is die mysterieuze vrouw die ook buiten loopt? Politieagent Milan geeft Lila hulp als een populier haar winkelruit vernielt. En een hoop verwarrende gevoelens. Na een brand in hun hotel zitten Remco en Chantal met kosten en hebben ze geen inkomsten. Chantal ziet een oplossing voor hun geldnood. Dirk en zoon Mark zijn met een tas vol zwart geld op weg naar Antwerpen. Maar eerst uitwaaien aan de Zeeuwse kust. Gladheid en vreemde gebeurtenissen gooien hun plannen om.

Toon details

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De eindejaarsman het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op De eindejaarsman

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.