Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
HedwigMeesters Auteur

Hebban-auteur


15 lezers volgen deze auteur

Hedwig Meesters

Net als de andere leden van Hebban lees ik heel wat af. Soms laat ik me beïnvloeden door een recensie of door de mening van iemand die ik hier zelf volg. Ik ben lid van een Senia leesclub. Daarnaast schrijf ik, hieronder lees je er meer over. Regelmatig lever ik op Facebook en LinkedIn een kort stukje van zo'n 300 woorden af over zaken die mij opvallen of bezighouden. Op Hebban schrijf ik over mijn schrijfactiviteiten. In mei 2019 verschijnt mijn debuut Zonnemeisjes, een luchtige en beeldend geschreven roman over de zoektocht naar liefde en vergeving en de noodzaak af te rekenen met een onverwerkt verleden. Leden van de Hebban leesclub en de bloggers die er hun recensie over hebben gegeven, zijn er lovend over, het boek krijgt 4 sterren! Ben ik trots op. In oktober 2021 ziet De Eindejaarsman het levenslicht als e-book een ontspannende decembernovelle met een snuf humor, een vleug spanning en een scheut romantiek. Er gebeuren wonderen. Precies wat je wilt lezen in die donkere, laatste maand van het jaar. In november van dat jaar verschijnt het ook als luisterboek. In juni 2023 verschijnt Dagboek Uit Bombay bij Droomvallei Uitgeverij. In de nadagen van de Engelse overheersing van India, schrijft Felicity over haar leven in Bombay, haar liefde voor Parsi advocaat Arshan, zijn gewelddadige dood en hoe ze daarna, zwanger van Arshan, trouwt met de Engelsman Daniel. Wanneer Isabel het dagboek van haar grootmoeder vindt, ontrafelt ze het geheim over haar tot dan onbekende Indiase grootvader. In het hedendaagse Mumbai gaat ze op zoek naar Indiase familieleden. Ook wil ze de bezienswaardigheden bekijken die haar grootmoeder in het dagboek heeft genoemd. Wanneer ze de Nederlandse Nora en dier broer Dennis ontmoet, verloopt haar bezoek aan de stad heel anders dan ze had gedacht.

Nieuwste boek

Updates van Hedwig Meesters

Drukproef!
31 mei 2023 1 like
Dagboek uit Bombay: muziek
07 mei 2023 1 like
  Meer updates

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Hedwig Meesters