Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dagboek uit Bombay

In de nadagen van de Engelse overheersing van India schrijft Felicity in haar dagboek over haar leven in Bombay, haar liefde voor Arshan en haar huwelijk met Daniel. Isabel vindt het dagboek van haar grootmoeder Felicity en ontrafelt het geheim over haar tot dan onbekende Indiase grootvader. In het hedendaagse Mumbai gaat ze op zoek naar familieleden en bezoekt ze de bezienswaardigheden die haar grootmoeder in het dagboek heeft genoemd. Wanneer ze Nora en Dennis ontmoet, verloopt Isabels bezoek anders dan ze had gedacht.

Toon details

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Dagboek uit Bombay het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Dagboek uit Bombay

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.