Advertentie
De erfgaven

De erfgaven

28
Gelezen 34 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 42 Favoriet 2 Recensies 1
Young adult Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0
Vóór Nummer Vier, waren er Nummer Een, Twee en Drie. Tot nu toe wisten we alleen nog dat de Mogadoren Nummer Een in Maleisië te pakken kregen, Nummer Twee in Engeland en Nummer Drie in Kenia. Maar je staat op het punt meer te weten te komen.

Voordat Nummer Een en Nummer Twee gedood werden en vóór Paradise, Ohio, reisde Zes door Texas met haar Cêpaan Katarina. Wat daar gebeurde, zou haar leven veranderen.

Toen Negen door Nummer Vier werd bevrijd uit zijn cel, was hij wild, gevaarlijk en klaar om te vechten. In De Erfgaven lees je hoe Negen was voor hij werd gevangen en kom je alles te weten over zijn dramatische ontsnapping en zijn jacht op de Mogadoren.

Lees het ware verhaal achter de omgekomen leden van de Garde. Voor ze werden vermoord door de Mogadoren, waren ze slechts kinderen op een vreemde planeet die Aarde heet. Ze ontdekten hun Erfgaven en hielden zich schuil...

Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
232
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
12 april 2016
ISBN
9789400506862 , 9789044974591
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

De erfgaven.

door: Jajansen 1 like
Mooie aanvulling op de serie. Over Lorien. Geeft extra informatie over 6 , 9 en Adamus Suketh. Net zo boeiend als de andere delen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook