De familie Aubrey
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 28 3 27 2 0 1 0

De familie Aubrey

60

Rank 610 Gelezen 64 Aan het lezen 9 Wil ik lezen 209 Favoriet 1 Recensies 14
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0
In het huis van de familie Aubrey hoor je tijdens theetijd arpeggio’s op de piano en flarden geëngageerde discussies. Dit excentrieke gezin woont in Londen, vlak voor de Eerste Wereldoorlog. Vader Piers is journalist, moeder Clare een voormalig concertpianiste, die haar carrière opzij heeft gezet om voor hun vier kinderen te zorgen: de muzikale tweeling Mary en Rose, de talentloze Cordelia en de kleine Richard Quinn. En dan is er nog de geliefde nicht Rosamund, die onderdak vindt bij de Aubreys.
De spilzieke vader Piers dreigt zijn familie voortdurend aan een financiële ondergang te helpen, wat slechts ternauwernood kan worden afgewend door moeder Clare. Maar zijn nieuwe baan in de buitenwijk van Londen belooft uitstel van de teloorgang. De Aubreys hopen dat kunst hen zal redden van een leven met armoede.
Tussen de muziek, politiek, vervulde en gebroken dromen door, zoeken de drie dochters in dit eerste deel van de Aubrey-trilogie hun eigen stem in deze patriarchale samenleving.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Anke ten Doeschate René van Veen
Aantal pagina’s
672
Uitgeverij
Signatuur
Eerste editie
15 februari 2022
Laatste editie
15 februari 2022
ISBN
9789056726942 , 9789044932935


Boekinformatie wijzigen


Recensies (14)

Keuze van de redactie
Gea Smits Hebban Recensent

Kabbelende beschrijving van het gezin Aubrey

door: Gea Smits 1 like ebook

Rebecca West (1892-1983) is het pseudoniem van Cicily Isabel Fairfield, een Britse schrijfster en journaliste. Ze was de dochter van een Ierse journalist en een Schotse moeder, die concertpianiste had kunnen worden maar nooit een professionele carrière ambieerde. West zelf was sinds 1911...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De familie Aubrey

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken