Advertentie

De fout

218

Rank 528 Gelezen 244 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 91 Favoriet 16 Recensies 7
Feelgood Lijsten 2 Spots 7 Top25's 2   Topics 0

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje dat psychologie studeert.

Ze raken aan de praat en uiteindelijk belanden ze samen op de bank om een film te kijken. Ze hebben een ontzettend leuke avond, maar Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Serie
Off Campus (2)
Aantal pagina’s
392
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
19 februari 2019
Laatste editie
26 februari 2019
ISBN
9789021409436 , 9789021409443


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door FranciscavdLinden
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (7)

Keuze van de redactie
Sanne de Graaf Hebban Recensent

IJs, seks en knappe mannen op de campusvloer

door: Sanne de Graaf 1 like

De fout is het tweede deel van de ‘Off Campus’-serie van Elle Kennedy. De deal, waarmee de serie van start ging, werd door liefhebbers van New Adult erg goed ontvangen. De serie met stomende scènes, spetterende situaties en sprankelende personages begon tof met de aantrekkelijke ijshockeyer Garrett...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De fout

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.