Advertentie

De Grote Race

15

Rank 3566 Gelezen 15 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 15 Favoriet 2 Recensies 7
Junior Lijsten 1   Topics 0

Als de elfjarige tweeling Li en Nao op familiebezoek gaat naar Taiwan, vreest vooral Li dat het een saaie zomer wordt. Niets blijkt minder waar...

Op de eerste avond dat ze daar zijn, worden hun ouders ontvoerd. Nog voordat ze naar hen op zoek kunnen gaan, komt een vreemde man het appartement binnen. Hij noemt zichzelf Muis en vertelt Li en Nao dat ze van hem afstammen. Muis beweert dat hij een van de winnaars is van de Grote Race, de wedstrijd die heeft bepaald welke dieren nu als de Chinese sterrenbeelden worden vereerd. Maar Muis' overwinning was niet eerlijk; hij speelde vals. Hij verraadde zijn beste vriendin Kat waardoor zij de race verloor. Nu is Kat terug en ze is uit op wraak, wraak op de afstammelingen van Muis. Als Li en Nao hun ouders ooit willen terugzien, moeten ze Kat opsporen en verslaan.

In een poging haar te vinden, reizen Li en Nao langs de andere dieren uit de legende. Maar die lijken soms wel in raadsels te praten... Zal de tweeling hun ouders weten te vinden?

Een boek vol actie, humor én puzzels om samen met Li en Nao op te lossen.

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Moon
Eerste editie
13 april 2021
Laatste editie
20 mei 2021
ISBN
9789048859047 , 9789048859054


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Grote Race

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken