De held van Fabel
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 6 3 1 2 0 1 0

De held van Fabel

13

Gelezen 14 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 19 Favoriet 1 Recensies 2
Junior Lijsten 1   Topics 0

Indira staat al haar hele leven in de kantlijn, wachtend op een kans om als personage te schitteren. Dus wanneer ze hoort dat ze is uitgekozen om naar Fabel af te reizen en aan de beroemde Hogeschool voor Helden te studeren, een school die bekend staat om het afleveren van de allerbeste helden, kan ze haar oren niet geloven.
Maar Indira's droom om een held te worden valt in het water. Haar auditie loopt in de soep en bezorgt haar een plek in het bijfigurenprogramma, en pogingen om haar mentoren - bekende hoofdpersonages als Alice uit Wonderland en Romeo Montague - hun ongelijk te bewijzen worden continu gedwarsboomd. Indira krijgt al snel het gevoel dat een slechterik de boosdoener is.
Het wordt op school steeds gevaarlijker en Indira ontdekt dat heel Fabel wordt aangevallen. Met haar vrienden Maxi en Phoenix aan haar zijde zoekt ze naar aanwijzingen om degene die hen met duistere magie bedreigt, te ontmaskeren. Maar hoe meer Indira ontdekt, hoe meer ze gaat twijfelen aan haar plaats in deze verhalenwereld. Kan een bijfiguur écht de held van het verhaal worden?

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Serie
VerhalenWevers (1)
Vertaald door
Merel Leene
Aantal pagina’s
351
Uitgeverij
Moon
Eerste editie
10 februari 2021
Laatste editie
17 maart 2021
ISBN
9789048858644 , 9789048858651


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door André van Broekhuizen
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De held van Fabel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken