Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De Italiaanse dochter
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 42 4 98 3 29 2 6 1 2

De Italiaanse dochter

177

Rank 60 Gelezen 187 Aan het lezen 23 Wil ik lezen 546 Favoriet 9 Recensies 23
Feelgood Lijsten 1   Topics 0

Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?

Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Serie
De verloren dochters (1)
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Oceaan
Eerste editie
31 januari 2023
Laatste editie
31 januari 2023
ISBN
9789046830536 , 9789046830543


Boekinformatie wijzigen


Recensies (23)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Italiaanse dochter

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.