Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De jungle-jingle van Ecuador
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De jungle-jingle van Ecuador

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Voor Angeline Schoor gaat een langgekoesterde wens om het Amazone-regenwoud en de Andes te zien in vervulling als zij afreist naar Ecuador, met niets anders bij zich dan een rugzak en een camera. In het voorzakje van haar tuinbroek steekt een beknopte taalgids, omdat ze geen woord Spaans spreekt. Aanvankelijk hakkelend maar allengs meer oppikkend van de taal, daarbij steeds welwillend geholpen door de plaatselijke bevolking, tuimelt zij van de ene ervaring in de andere. Beleef mee hoe zij bij een Indiaans gezin op de akker werkt en liedjes zingt voor de kinderen. Deel haar ontroering als de kolibries om haar hoofd fladderen en wanneer ze vriendschap sluit met een vogelspin. Ervaar hoe het is om cavia's, maden en levende mieren te eten. Loop met haar op grote hoogte door de verlaten Andes en kijk omhoog naar de boven haar hoofd cirkelende gieren. Laat je meenemen op deze adembenemende reis. Aan het eind ervan zul je, net als Angeline, zijn gaan houden van dit schitterende land, het trotse volk en al het uitbundige leven in zo veel wonderlijke verschijningen.
+


Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Reisverhalen
Uitgeverij
Uitgeverij Sylfaen
Eerste editie
03 maart 2014
Laatste editie
03 maart 2014
ISBN
9789462170698


Boekinformatie wijzigenReacties op: De jungle-jingle van Ecuador

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.