De Karmadrager
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De karmadrager

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Kun je Auschwitz overleven? Maria neemt het zich voor als ze als jonge, Nederlandse elite vrouw vanuit het verzet aangehouden wordt en naar het kamp wordt gebracht. Ze verleidt de SS-er die haar oppakt en krijgt een relatie met hem. Het seksuele geweld en de spelletjes die de SS-ers spelen zijn mensonterend.
Na tien jaar regressies, reconstrueert Leonie haar vorig leven als Maria en beschrijft ze dat wat eerder niet beschreven kon worden. Het verwerken van dit traumatische vorig leven, brengt een geschenk met zich mee: van haar spirituele gidsen ontvangt zij nieuwe methodieken voor de cliënten in haar coachpraktijk, die net als zij, worstelen met karmische verstrikkingen in de liefde.
Haar reis naar Auschwitz blijkt van grote waarde te zijn voor het verwerkingsproces. Het uitbrengen van dit boek is voor Leonie de ultieme bevrijding.
“De Karmadrager is een aanrader voor iedereen die dieper wil gaan en de wereld en zichzelf beter wil begrijpen, laat deze kans niet aan je voorbij gaan.”
Roy Martina
“De Karmadrager pakt je vanaf het eerste moment dat je het boek in handen hebt. Door de realistische, soms wat rauw aanvoelende schrijfstijl, voelt het ècht.”
Rob Overgaauw
Leonie Linssen is sinds 2005 relatiecoach bij ingewikkelde liefdsesrelaties, traumadeskundige en visionair in haar praktijk Verander Je Wereld. Zij trained vele coaches en is co-ontwikkelaar van de opleiding tot Relatiecoach bij Sonnevelt. In 2020 richtte zij The Open Hearts Academy op. Leonie is auteur van diverse boeken over liefde en spiritualiteit.
veranderjewereld.nl
liefdedelen.nl

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Paris Books
Eerste editie
26 september 2022
Laatste editie
26 september 2022
ISBN
9789493280366


Boekinformatie wijzigenReacties op: De karmadrager

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken