Advertentie
De Laatste Chronister

De laatste Chronister

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Nu Karen Eason dan eindelijk voor haar eindexamen geslaagd is, besluit ze er even tussenuit te gaan. Samen met haar vriend Thomas, met wie ze inmiddels samenwoont, en haar broer Malcolm gaat ze op een welverdiende vakantie. Althans, zo lijkt het voor de buitenwereld. Het ziet er misschien uit alsof ze alles goed voor elkaar heeft, maar niets is minder waar.
Tijdens hun zogenaamde vakantie gaan Karen, Malcolm, Thomas en Matthew op onderzoek uit. Ze zijn de vorige keer weliswaar aan Wentworth ontsnapt, maar het is slechts een kwestie van tijd voor hij weer terugkeert en dan kunnen ze maar beter voorbereid zijn. Hun reis neemt echter een angstaanjagende wending als blijkt dat Wentworth, zelfs vanuit de dood, tot meer in staat is dan ze dachten. Wanneer ze dan ook nog ontdekken dat een van Karens dierbaren in groot gevaar is, zetten ze alles op alles om haar te redden. Dit kon echter wel eens een onmogelijke opgave zijn…

De Laatste Chronister is het verrassende, bloedstollende slot van de Chronister trilogie.

Simone van der Steeg (1990) is de auteur van de Chronister trilogie en de bovennatuurlijke thriller 'Maanwees'.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
291
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
08 februari 2017
ISBN
9789402158403
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic