Advertentie
De mensen die achterbleven
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 10 3 11 2 0 1 0
Parool:

De mensen die achterbleven

26

Gelezen 27 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 13 Favoriet 3 Recensies 4
Literatuur & Romans Artikelen 5 Newsroom 1 Lijsten 2   Topics 0

De mensen die achterbleven is een roman over vriendschap en over de hoop op een groots en meeslepend leven. En over teleurstelling, vooral over teleurstelling.

Hoofdpersoon Martijn Neggers, een medewerker in een kantoorboekhandel in Valkenswaard, besluit op een dag het kleine Brabantse dorp te verruilen voor het iets grotere Tilburg. Vol goede moed gaat hij op zoek naar zijn dromen en een grootser leven. Maar al snel blijkt dat het leven niet echt op zoek is naar hem. Pas als hij oud is en er niets meer aan te doen is, realiseert hij zich dat het leven hem niets heeft gebracht. Dan besluit hij angstvallig zijn hele leven nog eens in detail de revue te laten passeren, hopend dat hij ergens iets over het hoofd heeft gezien, zich iets of iemand te herinneren die de moeite van het leven waard was…

De mensen die achterbleven is een zoektocht naar glorie en succes die onze held op een heleboel plekken brengt, behalve daar waar hij wil komen.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Eerste editie
09 februari 2016
Laatste editie
09 februari 2016
ISBN
9789038801582 , 9789038801599
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Het bijzondere van een klein leven

door: Jan M. Jorna 2 reacties

Hoofdpersoon Martijn Neggers woont alleen met zijn ouders in Valkenswaard. Er gebeurt niks in zijn leven: werken in de boekhandel, eten, slapen, werken enzovoort. Nee, Martijn wil het Grootsche leven en op een dag hakt hij de knoop door: hij neemt spontaan ontslag. Maar hoe nu het Grootsche leven...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De mensen die achterbleven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken