Advertentie

De mentor

43

Gelezen 43 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 36 Favoriet 0 Recensies 6
Literatuur & Romans Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0
De Amerikaanse Internationale School is een exclusief instituut waar verwende expatkinderen een topopleiding krijgen. Hun moeders, in deze wereld altijd ‘de vrouw van’, houden zich bezig met de activiteiten op school in een poging invulling te geven aan hun lege bestaan.
Sophie, Marije, Carrie en Sandy proberen alle vier te voldoen aan de ongeschreven regels van de internationale expatgemeenschap. Elke woensdagavond delen ze de laatste roddels, hun frustraties over in de kiem gesmoorde ambities en zorgen over kinderen en echtgenoten.
Dan wordt de mentor van de school dood aangetroffen. Naarmate verschillende geheimen en motieven voor de moord aan het licht komen, worden ze alle vier geconfronteerd met het verontrustende verschil tussen wie ze zijn en wie ze willen zijn.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Uitgeverij Orlando
Eerste editie
15 april 2019
Laatste editie
01 juli 2020
ISBN
9789493081017 , 9789493081024 , 9789493081710
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (6)

Keuze van de redactie

Mooi plot en interessante setting, maar…

door: ElskeLeest

Sophie, Marije, Carrie en Sandy hebben zich voor de carrière van manlief in het buitenland gevestigd. Hun leven bestaat uit het bijwonen of organiseren van expatbijeenkomsten, het onderhouden van relaties met mensen die de carrière van hun man verder kunnen helpen en het aansturen van de hulp. Als...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De mentor

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken